Hulp4baasje hondentraing op maat!

Met Hulp4baasje ben ik er voor een ieder die liever niet met tegenzin elke vrije zaterdag opoffert om met rubberen kaplaarzen in een weiland te staan. Maar ook voor diegene die in een gewone cursus de fit met de dagelijkse praktijk gemist. Want pas thuis en tijdens de dagelijkse wandelingen begint de uitdaging: hoe pas ik het geleerde nou eigenlijk toe? Veelal worden trucjes aangeleerd die de hond (of vaker nog: de baas) na de cursus direct weer vergeet, met alle ergernis van dien.

Mijn missie is om honden weer in het gareel te krijgen met hun baasje (s) of andersom. Mijn visie is een balans vinden in de samenwerking en het samenleven tussen mens en dier. Hier kijk ik naar de behoefte van het dier, de natuur liegt er namelijk niet om.

Ik wil u, als baasje, de juiste tools geven om op een snelle, laagdrempelige manier uw hond onder controle te krijgen. In uw eigen tijd, in uw eigen omgeving komen theorie en praktijk direct bij elkaar. 

Consult

De consults zijn geheel op maat, afhankelijk van uw doelstellingen. Van basis gehoorzaamheid bij pups, tot complexe problematiek met volwassen honden, ik bied u de tools om het gedrag van uw hond snel en effectief te kunnen verbeteren. De consults vinden plaats in uw eigen omgeving. Afhankelijk van de doelstellingen en/of problematiek, kan dit in of rondom het huis, in de wijk, in het park of wellicht zelfs in de auto zijn. Hier doen we oefeningen die speciaal voor u en uw hond zijn bedacht en aangepast. Omdat we 1 op 1, in uw eigen omgeving trainen, is resultaat snel geboekt.

 

Langlopende trajecten

Soms is er behoefte aan begeleiding gedurende een langere periode, dit behoord dan ook zeker tot de mogelijkheid. Op deze manier vervalt hond en baas niet snel weer in het oude partoon.

Tarieven

Consult van 1 uur : € 45,-

Extra hond(en) €10,- per les

Bovenstaande prijzen zijn exclusief km vergoeding van € 0,30 per km.

 

Bel 0616443724

amiddelham@hotmail.com 

Maak jouw eigen website met JouwWeb